The street doggs - Глас от тъмнината lyrics

Artist:
The street doggs
Video:
Add Video

Време е да чуеш малко ъндърграунд,да,вслушай се във този хипер гатин саунд.Чудиш се защо съм натъжен,защото погледът ми е съвсем обезчестен.Гледам си народа как се влачи по пода, а България уж иска да влезе в новата мода.Всеки убива противаположната порода а шибаните куки спят и пийват си сода.Звукът във тонколоните е на максимален бас,щом чуеш моя глас ти изпадаш във екстаз.Трябва ли да ти повтарям,че мразя да повтарям,а когато се отвориш те затварям.Нещо май много се сричаш,след мене тичаш, в жените се вричаш и като сопол се стичаш,след два токата в главата винаги спичаш.

Припев: (х2)

Гласът ми излиза от недрата на земята, аз съм призрак и се скитам в тъмнината. Душата ми изпълнена с ярост и гняв, рапът ме накара да постъпя така.
Каво да направя как да се излекувам,всяка вечер кошмари сънувам.Аз няма да се крия, отивам да се бия,ще ви направя на пихтия.Рап музиката завладява ума,тя е вселената в мен и аз блъскам здраво в ритъма.От устата ми излиза пара,пред мене се задава някаква пияница от бара.К`во се надуваш,спри да псуваш,ти си въздух под налягане и всяка вечер преди лягане за лека нощ сънуваш лекар с нож-Денем се правиш на лош,а вечер си галош,к`во ще правиш майка ти отсъства тази нощ.

Припев: (х2)

Как ли съм попаднал в ада,може би е след престрелката в гангстерската свада.Отвън и отвътре гори моята душа,какво да направя това е черната съдба.Температурата се покачва,твоята граница отново се прекрачва.Винаги трябва да пазиш своята територия,тук сме насъбрани всички mathafuckin' warrior.
Ако ни правиш сечено,положението става напечено,искаш да се бием сторено-речено.От хип-хопа те залива потопа,после Gangsta Gangsta Production ще те дъни с черна сопа.Мислиш си,че си на върха на света, а всъщност си просто на ръба на пропастта.

Припев(х2)
ss